avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua, sotul meu are o porire pe salariu de catre un executor.Problema este ca acel executor a trimis adresa si la locul de munca cat si la banca unde i se vireaza salariul, deci i se opreste din 2 parti.Intrebarea mea este:Are voie sa fie 2 popriri in 2 locuri diferite pt acelasi titlu extecutoriu, ce am putea face? Cei de la banca spun ca executorul trebuie sa trimita o adresa la banca in care sa specifice ca primeste banii direct de la angajator si sa ridice poprirea de pe cont, iar executorul nu vrea sa trimita. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 6 August 2014
Daca nu vrea sa trimita, sa opteze la munca sa ii dea restul de salariu in mana sau in alt cont bancar, de ex al dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire atat pe salar cat si pe restul virat in contul de salariu Tygers Tygers Buna ziua, Am o poprire pe salariu infiintata de un executor judecatoresc, firma imi opreste lunar 1/3 din salariu si restu ii vireaza in contul de salariu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)
Poprire nelegala dandanaua dandanaua Un executor bancar a infiintat poprire pe contul debitorului de la o alta banca (contul in care ii intra salariul). Din februarie, executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)