avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credit

Buna ziua,
Nu inteleg un lucru : - o persoana rau platnica o perioada de timp, incepe sa-si plateasca ratele din nou si este considerata dupa cateva luni bun platnic si poate lua un credit nou. A doua persoana rama fara serviciu devine rau platnica o perioada de timp ,se reangajeaza si dupa 2 luni achita integral datoria nu reuseste nici dupa 2 ani sa i-a un credit.
Parerea mea ca legea e putin discriminatorie si de ce zic asta pentru ca ambele persoane apar in Biroul de credit si totusi legea se aplica doar intr-un caz.
Ma insel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:57, 5 August 2014
Pai cam da.. cazurile nu sunt identice, apoi poate e vb de banci diferite, faptul ca o persoan e inregistrata ca rau platnic nu inseamna ca ii e interzis sa acceseze un credit.. fct de venitul actual, de nr persoanelor aflate in intretinere, de alte obligatii, de situatia materiala pe ansamblu, daca prezinta garantie, ia.
Pe de alta parte , persoana careia nu i s-a dat, n-a pierdut nimic, s-ar fi imprumutat destul de scump.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Iesire din evidentele biroului de credite Gabriel2015 Gabriel2015 Va salut, Situatia este urmatoarea: mi-am achizitionat un laptop in rate, in 2012, iar in vara lui 2013 m-am aflat in imposibiliate de plata, ramasesem fara ... (vezi toată discuția)
Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)