Buna ziua,
Nu inteleg un lucru : - o persoana rau platnica o perioada de timp, incepe sa-si plateasca ratele din nou si este considerata dupa cateva luni bun platnic si poate lua un credit nou. A doua persoana rama fara serviciu devine rau platnica o perioada de timp ,se reangajeaza si dupa 2 luni achita integral datoria nu reuseste nici dupa 2 ani sa i-a un credit.
Parerea mea ca legea e putin discriminatorie si de ce zic asta pentru ca ambele persoane apar in Biroul de credit si totusi legea se aplica doar intr-un caz.
Ma insel?
Pai cam da.. cazurile nu sunt identice, apoi poate e vb de banci diferite, faptul ca o persoan e inregistrata ca rau platnic nu inseamna ca ii e interzis sa acceseze un credit.. fct de venitul actual, de nr persoanelor aflate in intretinere, de alte obligatii, de situatia materiala pe ansamblu, daca prezinta garantie, ia.
Pe de alta parte , persoana careia nu i s-a dat, n-a pierdut nimic, s-ar fi imprumutat destul de scump.
Birou de credit
Ovidiu Cozma
Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Credit bancar
irina_istrate
Buna ziua,
Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)