avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Iesire din evidentele Biroului de Credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Iesire din evidentele Biroului de Credite

Va salut,
Situatia este urmatoarea: mi-am achizitionat un laptop in rate, in 2012, iar in vara lui 2013 m-am aflat in imposibiliate de plata, ramasesem fara servici si nu mi-am mai permis sa platesc rata cateva luni, pana 2014, cand am achitat datoriile restante integral apoi ultimele 3 rate, deci in primavara terminasem. Ideea este ca am fost raportat la biroul de credit. Intrebarea ar fi: cum reusesc sa ies de acolo? Am inteles ca pot face o cerere catre creditorul care m-a raportat in care sa justific de ce nu am putut sa platesc, iar ei sa transmita aceasta informatie catre Biroul de Credite, urmand sa ma stearga din registrele lor.
Ma puteti ajuta cu informatii mai concrete?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel2015 , utilizator 18:30, 15 Februarie 2015
Daca vor, cer sa fiti sters, daca nu, ramaneti in evidente 4 ani.

Pai da, stiu ca e la latitudinea lor, dar am descris corect procedura? Din cate am inteles, trebuie sa le justific lor, celor care mi-au acordat "creditul" de ce nu am reusit sa fiu bun platnic pana la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite ContSters385303 ContSters385303 Buna ziua, Doresc sa platesc ratele restante la un credit pe care l-am facut acum 2 ani si stiu ca sunt inregistrat ca ''rau platnic'' la biroul de credite. ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi din banca de date rau platnici Matei Elisabeta Matei Elisabeta Am avut un card de cumparturi la raifazen cu suma de 1800lei din cauza unor neintelegeri cu banca in privinta dobanzi la un mo.ent dat nu l am mai achitat iar ... (vezi toată discuția)