avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot divorta la notariat sau la primarie dacã nu avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot divorta la notariat sau la primarie dacã nu avem bunuri dobandite in timpul casatoriei dar avem un copil minor?

Buna ziua,

As vrea să știu dacă pot divorța la notariat sau la primarir dacă avem un copil minor insa nu avem bunuri dobandite in timpul casatoriei? Daca da, cam cât dureaza?
Cel mai recent răspuns: Florina18 , utilizator 16:39, 5 August 2014
Puteți divorța la notar, dacă aveți minori și dacă vă înțelegeți cu privire la toate aspectele, inclusiv în ce privește custodia minorului.Veți avea un termen de gândire de 30 de zile.
Puteți, de asemenea, soluționa problema desfacerii căsătoriei și problemele privind situația minorului, custodie, pensie de întreținere, plan parental, la mediator.Prin mediere costurile sunt cu mult mai mici iar timpul de soluționare foarte scurt.
Nu se poate renunta la termenul de 30 zile? In privinta copilului nu vor fi probleme. Mulțumesc.
la primarie nu se poate avand un copil minor. Deci raman variantele de mai sus. Nu puteti renunta la acel termen.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Divort daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)
Medierea in caz de divort cu minori fediucelfelicia fediucelfelicia buna ziua,am 2copii in varsta de 4 si5ani.sotul este sofer dar in ultimul timp sa apucat de bautura fiind violent fizic si verbal.cum as putea proceda si daca ... (vezi toată discuția)