avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren traversat pe diagonala de teava de canalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren traversat pe diagonala de teava de canalizare

Buna ziua! Vreau sa stiu si eu daca pe un teren cu dimensiunile de 10m deschidere cu 30m lungime,intraviolan,care este traversat pe diagonala(dintr-un colt in altul) pe sub pamanat de o teava de canalizare a blocurilor din zona,se poate construii o casa ,sau o spalatorie auto? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raisa84 , utilizator 13:59, 6 August 2014
Cu tevile de gaze stiu ca nu ai voie sa sonstruiesti mai deloc,nu cunosc situatia cu cele d ecanalizare. Ma poate ajuta cineva va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare traseu gaze naturale DragosBA DragosBA Buna ziua, Am nevoie de ajutor in urmatoarea chestiune. Proprietatea mea este traversata, aerian, de 2 tevi de gaze ce deservesc alti 2 consumatori ce se afla ... (vezi toată discuția)
Conflict ITD ITD nu stiu daca subiectul apartine de aceasta sectiune, dar vreau sa ma ajute cineva cu o problema :love2: Am un teren care este traversat de o conducta de gaz ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)