avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie inlocuire piesa telefon aflat in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie inlocuire piesa telefon aflat in garantie

Va scriu cu rugamintea de a ma juta sa inteleg prevederile legii cu privire la obiectele aflate in garantie.
Am achizitionat un telefon impreuna cu un contract de abonament telefonie mobila in 14.02.2014. Avand probleme cu telefonul am fost nevoit sa il trimit in service-ul companiei de telefonie de unde mi-a fost returnat ca fiind reparat. Ulterior am sesizat aceleasi probleme la telefon si l-am retrimis in service in data de 30.07.2014. Astazi am fost informat de catre compania de telefonie ca telefonul meu ar nevoie de schimbarea placii de baza.
Va rog sa imi spuneti, care sunt prevederile legii, avand in vedere importanta piesei care trebuie schimbata, daca pot solicita un aparat telefonic nou.
Cum se modifica perioada de garantie daca primesc un telefon nou? Daca se inlocuieste placa de baza la vechiul telefon , eu stiu ca aceasta trebuie sa fie conform legii noua. Cum se modifica perioada de garantie in aceasta situatie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: art1580 , utilizator 21:08, 5 August 2014
Ce imi puteti spune despre " lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia" ? Care sunt obligatiile vanzatorului in acest caz? Telefon achizitionat in februarie si predat in service in iulie pentru prima oara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de conformitate in primele 6 luni de la achizitionare produs art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma juta sa inteleg prevederile legii cu privire la obiectele aflate in garantie. Am achizitionat un telefon impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire garantie telefon aniry aniry buna ziua, am achiyitionat un telefon sony ericsson w660i in data de 24 dec. 2008, in februarie 2009, am sesizat vanzatorului defectarea acestuia (procesul ... (vezi toată discuția)