avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta procuror de respingere probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta procuror de respingere probe

care este termenul in care se poate face plangere impotriva ordonantei procurorului de respingere probe propuse?
Depuneti plangerea la procurorul ierarhic superior, nu exista un termen de decadere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere prin ordonanta. danaa1 danaa1 In urma cu 4 ani, unchiul colegei mele a fost gasit mort, avand capul spart, intr-o balta de sange. S-a efectuat ancheta cam superficiala. În ancheta ... (vezi toată discuția)
Articol cod procedura penala Just-drept Just-drept De la 1 februarie stiu ca s-a modificat NCPP,si doresc sa stiu daca mai e valabile aceleasi articole din vechiul cod de procedura penala. In fapt inainte era ... (vezi toată discuția)
Conexare contestatii? aidu aidu Am formulat plangere in instanta, in temeiul art. 340 CPP, impotriva ordonantei de clasare a procurorului. Pana la momentul respectiv, procurorul superior ... (vezi toată discuția)