avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri

buna seara.joi dimineata cumnatii mei au fost ridicati de catre mascati de la domiciliu,dupa o urmarire de aprox 1 an de zile si dupa ce un alt tanar retinut in perioada 2 iunie -29 iulie a facut un denunt impotriva lor.In casa s-au gasit 2-3 plantute mici,in jur de 30-40 de grame de cannabi si inca o substanta despre care nu am cunostinta.Cert este ca unul din ei este la o prima abatere,este detinatorul plantutelor,care nu depaseau 20 de cm,cateva grame de cannabis,iar incadrarea este de consum si trafic de droguri de risc,iar celalalt mai are ceva probleme cu niste tranzactii bancare ilegale,dosar care este pe rol,iar acum a fost incadrat la consum si trafic de droguri de risc si mare risc.Au primit vineri mandat de arestare pentru 30 de zile.Ce ne-ati putea spune in legatura cu asta si care ar fi sansele ca ei sa scape cu o pedeapsa mai mica.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:31, 5 August 2014
Trebuie ca avocatul sa vada dosarul si sa vorbeasca cu ei.
Pedeapsa se stabileste in functie de mai multe circumstante si mai depinde si avocatul cat de bine va pleda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)
Executare sau suspendare Ramyna Ramyna fratele meu a fost prins cu 191 de plante cannabis dintre care 54 recoltate..plantele fiind in diferite stadii de dezvoltare..a fost arestat preventiv pt 30 ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc 100 ... Cosa1392 Cosa1392 Buna seara ,sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc 100 acte materiale cca 70 g cannabis si jumatate de gram de cocaina de mare risc , am favut 6 luni de ... (vezi toată discuția)