avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 asociati societate , infiintare alta societate , ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 asociati societate , infiintare alta societate , aceeasi asociati

Buna Ziua,

As dori sa stiu, exista vre-o restrictie in sensul:
Exista o societate inmatriculata care are 2 asociati
acestia doresc sa-si infiinteze o noua societate , pentru care sa fie tot ei cei 2 asociati.
Stiam ca o persoana poate fi asociat unic doar la o societate .
Nu stiu ce restrictii mai sunt in acest sens.

Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 16:51, 18 Mai 2009
nici una
doiny a scris:

Buna Ziua,

As dori sa stiu, exista vre-o restrictie in sensul:
Exista o societate inmatriculata care are 2 asociati
acestia doresc sa-si infiinteze o noua societate , pentru care sa fie tot ei cei 2 asociati.
Stiam ca o persoana poate fi asociat unic doar la o societate .
Nu stiu ce restrictii mai sunt in acest sens.

#-o Raspunsul este:Da.
Lasand gluma, reformulati intrebarea astfel incat sa intelegem si noi ceva din enunt.
Puteti fi amandoi asociati si in alta societate fara nici o problema... Nu exista nici o restrictie in acest sens... B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat intr-o societate Alin1258 Alin1258 Buna ziua, Impreuna cu un prieten am deschis o societate comerciala, el fiind administrator (60 %) iar eu asociat (40%). In gluma, in serios acesta a spus ca ... (vezi toată discuția)
Firma noua, administrator, salariat liviu2004 liviu2004 Doresc in curand sa infiintez o firma (SRL) cu obiect de activitate servicii de proiectare. Vreau sa fiu singurul asociat si administrator. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Sediul societatii la infiintare Monica Tudor Monica Tudor Am si eu o intrebare: Poate fi stabilit sediul unei societati la o adresa la care unul dintre asociati are deja stabilit sediul unei alte societati? Imobilul ... (vezi toată discuția)