avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare masina retinuta in Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare masina retinuta in Franta

Buna ziua! Prietenul meu a fost retinut in Franta acum un an si jumatate fiindu i retinuta masina si permisul mentionez k a primit si interdictie dupa executarea pedepsei ,acum a primit instiintare ca isi poate recupera permisul si masina,el aflandu se inca in arest.Imi poate spune cineva cum se procedeaza in astfel de cazuri?Cum isi va putea recupera masina?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:08, 6 August 2014
Sa faca procura notariala cuiva sa se duca in Franta sa le ridice. Notarul merge la penitenciar, insa trebuie depusa o cerere de catre prietenul dvs. in acest sens la Administratia penitenciarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut in franta DSBZ DSBZ Buna ziua, M-i s-a retinut permisul de conducere in franta dar nu este suspendat?!, am primit doar o instiintare ca nu mai am dreptul sa conduc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Permis nepredat dupa pierderea recursului giorgio01 giorgio01 buna...vreau si eu o lamurire...in decembrie 2008 mi-a fost retinut carnetul de conducer timp de 30 de zile pe motiv ca nu m-am oprit la semnul agentului de ... (vezi toată discuția)