avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere la munca - concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la munca - concediu crestere copil

Buna ziua
Doresc sa ma reintorc la munca - fetita are 1 an si 6 luni - am optat pentru 2 ani - insa as dori sa ma reintorc la alt angajator.
Ce pasi trebuie sa urmez?
Precizez ca vechiul angajator este o II si nu detine date cum sa procedeze in acest caz - doar sa faca o incetare a contractului de ambele parti
Cel mai recent răspuns: sophyca , utilizator 15:39, 11 August 2014
Am priceput - si asa nu raman nici eu cu o zi lipsa - Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate inainte de terminare ccc mihaela1707 mihaela1707 In present sunt in concediu crestere copil care se va termina in cepand din noiembrie. intre timp mi-am gasit un nou loc de munca si nu ma mai intorc la ... (vezi toată discuția)