avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie la politie

Am fost chemat sa dau declaratie la politie si nu puteam sa ma duc pt ca eram zilnic la munca.S-a dus mama in locul meu si stiind intamplarea, a declarat ea in locul meu.Aici vine intrebarea mea: poate cineva sa dea declaratie in locul tau la politie?Daca iti este ruda sau daca stie intamplarea?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:21, 6 August 2014
Nu, nu poate da declaratie nimeni in locul altei persoane majore.
Adica poate, dar declaratia aiai nu e buna de nimic.

Cel mai probabil mama a declarat in nume propriu, al ei, mai ales ca stia intamplarea.

ca o curiozitate: in ce calitate ati fost chemat sa dati declaratie? Martor? Banuit? Victima?
Functie de asta, declaratia mamei este sau nu o idee buna pentru dvs.
banuit cred..
Atunci declaratia mamei, (1) daca este in favoarea dvs., nu ajuta pentru ca mama estesub prezumtia ca este partinitoare in favoarea dvs. iar (2) daca este in defavoarea dvs., iar nu ajuta, din alte motive.

Daca sunteti banuit, ar fi bine sa va faceti timp / sa stabiliti cu anchetatorii un moment cand este convenabil si pentru dvs. sa vi se ia declaratia, si sa evitati ca mama sa se implice in astfel de cazuri. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de musamalizare accident auto cu victima GeorgeMAXIM GeorgeMAXIM Buna ziua, Ieri dupa-amiaza mama mea a fost implicata pasiv intr-un accident auto. Unei masini care se deplasa cu viteza i-a explodat un pneu si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Drepturile martorilor "fara voie" cocorul alb cocorul alb din intamplare am vazut cand o persoana a fost bruscata si luata cu forta si dintr-o masina si bagata tot cu forta in alta masina.ii cunosteam si pe victima si ... (vezi toată discuția)
Custodie minor parinti necasatoriti - mama cetatean tert, non-ue ATB30 ATB30 Situatia mea este urmatoarea. Eu, tata cetatean roman, mama cetatean tert cu drept de sedere 5 ani obtinut prin \'reunificarea familiei\', necasatoriti fiind ... (vezi toată discuția)