avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie Totala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie Totala

Daca mama are custodie totala asupra mea , ar mai fi nevoie de procura (semnatura ) din partea tatalui
nu. Ce scrie mai exact pe hotarare ?
Autoritatea parinteasca exercitata de catre un parinte prespune luare deciziilor majore din viata copilului fara acordul celuilalt parinte.

Asadar, parasirea tarii de catre un parinte , alaturi de copilul minor, este posibila in virtutea autoritatii parintesti exclusive.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna sau totala ? care este avantajul si dezavantajul pt fiecare. CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta As dori sa știu care este diferența între custodie comuna sau custodie totala . Si cer sunt avantajele si dezavantajele fiecărei dintre ele. Va ... (vezi toată discuția)
Procura pentru obtinerea custodiei exclusive georgetasolo georgetasolo Buna ziua, am obtinut de la fostul sot, de care sunt divortata din sept.2012, procura prin care declara ca este de acord sa imi cedeze custodia exclusiva a ... (vezi toată discuția)