avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere cazier

Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire din partea dumneavoastra.am viza de flotant in orasul harlau judetul iasi,iar domiciliul stabil in municipiul slobozia judetul ialomita.in orasul harlau sint mutat de aproximativ 10 luni.as dori sa-mi scot cazierul de la politie in vederea angajarii numai ca nu stiu exact de unde s-o fac.pot sa obtin cazierul si de aici de unde am viza de flotant sau sau trebuie neaparat sa il obtin de acolo de unde am domicilil stabil?va multumesc anticipat.

[Editare majuscule - nu mai scrieti cu litere mari, e impotriva Regulamentului si se citeste greu.]
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:01, 6 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
VA MULTUMESC.
Cazierul se poate obtine acum de la orice subunitate de politie care are ghiseu de cazier judiciar, nu mai conteaza locul de domiciliu sau resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant pentru eliberare cazier anddyyy anddyyy Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit ... (vezi toată discuția)
Cazier - locul de obtinere razvan217 razvan217 Buna ziua, Pot scoate cazierul judiciar din alt judet, fara a avea viza de flotant in judetul respectiv? (vezi toată discuția)
Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)