avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune- act aditional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune- act aditional

Anul trecut am dezbatut succesiunea dupa decesul mamei mele pentru apartamentul pe care il avea impreuna cu tatal meu.Bunicii materni au decedat acum mulți ani( bunicul acum 18 ani,bunica acum 8 ani) si nu s-a dezbatut succesiunea. Acum s-a realizat acest lucru,dar am inteles ca eu si tata trebuie sa facem un act aditional la prima succesiune.Deoarece am avut o divergenta cu notarul la care am incheiat prima succesiune,pot face acest act notarial la alt notar public de pe raza localitatii unde mama a avut ultimul domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 18:10, 6 August 2014
Suplimentul certificatului de mostenitor il intocmeste acelasi notar care a deschis dosarul de succesiune.
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt! Deci, nu pot merge la alt notar decat la cel la care am incheiat prima succesiune chiar daca a existat acea divergenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare moștenire helguti22 helguti22 Buna ziua, Vin si eu cu o nelămurire in legatura cu succesiunea după unchiul meu (fratele bunicului). După decesul unchiului, bunicul meu a ramas unicul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune deliammm deliammm Buna ziua, Poate ma ajutati i pe mine cu un sfat. Tatal meu a murit in urma cu aproape 14 ani. Am ramas cu mama, care m-a crecut si educat absolut singura, ... (vezi toată discuția)