avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

Cine poate sa-mi spuna urgent, conform noului cod civil ,sau alte hotarari, care sunt drepturile propietarului asupra locuintei chiriasului? Poate sa vina oricand pofteste si sa intre ? Are dreptul sa aibe cheie de la locuinta inchiriata? si ce drepturi are chiriasul asupra locuintei? (exista contract de inchiriere pe 10 ani)
Cel mai recent răspuns: clodette , utilizator 21:07, 6 August 2014
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate de catre parti
contractul nu are nici o clauza in afara de chirie si de plata utilitatilor, deci? ma lamuriti in aceasta privinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta cu chiriasi xemina xemina Am cumparat o locuinta in care sant chiriasi ce au contract cu fostul propietar pe cinci ani la circa financiara .Intrebare ....Ce se intampla ?Ii pot da ... (vezi toată discuția)
Proprietarul a mărit chiria și mi-a spus să părăsesc locuința dacă nu vreau să plătesc cât cere. are dreptul să facă asta? t0much t0much Am închiriat un apartament pe o perioada de 10 ani, contractul fiind înregistrat la ANAF cu o sumă mai mică decât cea reala. După câteva luni, ... (vezi toată discuția)
Cheie de rezerva - proprietar locuință închiriată Licavasilica Licavasilica 1. Am închiriat o locuința. Proprietarul are dreptul la o cheie de la locuința lui. Exista o prevedere legala referitoare la obligativitatea chiriașului ... (vezi toată discuția)