buna seara :)
am si eu o problema...
acu 3 zile am facut un schimb pe net...cu un individ.schimbul consta in 2 telefoane.eu am trimis primul telefonul iar ca ramburs am pus telefonul care trebuia sa il primesc.toate bune si frumoase pana cand constat ca individul nu mi-a trimis un telefon original ci o replica.sincer nu stiu ce sa fac.am de la el o copie de buletin dar in ea nu se vede decat poza,numele,adresa,cand si unde a fost emis.am si conversatia de pe messenger,dar in conversatie nu se pomeneste nicaieri cum ca telefonul pe care trebuia sa il primesc trebuia sa fie original.ce ma sfatuiti? multumesc mult
Inselaciune este, dar una pe care nu prea puteti sa o dovediti. Sansele de a va obtine telefonul inapoi se pot considera mici... spre niciuna...
Aveti certitudinea ca acea copie a actului de identitate este a celui care a facut schimbul?
Cred ca singurul sfat valabil este sa nu mai credeti prea usor in buna-credinta a persoanelor care va propun afaceri care par prea frumoase pt a fi adevarate... De regula, aceste afaceri sunt tzepe.
Il puteti reclama (plangere penala) la politie daca sunteti sigur asupra identitatii... Dar veti reusi sa dovediti care a fost intelegerea reala? Teoretic, nimeni nu ar da un telefon original in schimbul unei copii, sa zicem... dar ar fi cuvantul dv impotriva cuvantului celuilalt... – cazuri, de regula, destul de dificil de rezolvat, dar poate aveti norocul ca celalalt sa nu aiba un ”dosar” prea ”curat” sau sa existe aspecte care l-ar putea indica drept un escroc...
Pt a face reclamatie aveti grija sa nu treaca 2 luni de la momentul in care ati fost inselat.
Teapa pe okazii.ro
express24
Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro .
Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)