avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenintare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenintare

Buna ziua,
zilele trecute mi-a fost dat sa trec printr-o situatie foarte neplacuta la locul de munca. Am fost amenintata. Eu sunt angajata unei banci, postul meu implica munca cu clientii si implicit si un target care trebuie realizat lunar si care este foarte greu de realizat. Pana in prezent targetul meu a fost realizat destul de bine mai putin un singur produs, respectiv card de credit, nu am reusit sa fac nici unul de la inceputul anului.
Directoarea sucursalei mi-a spus ca daca pana la sfarsitul lunii nu fac un card de credit nu stie ce se va intampla cu mine :(.
Aceasta replica m-a intimidat destul de rau, ma face sa merg cu sila la servici si mi-a scazut si randamentul.
Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac sau cum sa procedez. Ar trebui sa merg mai sus si sa spun ce s-a intamplat, ca am fost amenintata?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 6 August 2014
Puteti merge la conducerea superioara sa relatati ce vi s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de exceptie cu o banca de prestigiu ContSters88537 ContSters88537 Am solicitat in februarie 2009, un card de credit la o banca de renume, cu filiala in Bucuresti, in centru. Am dat peste o angajata care mi-a zis ca nu-mi iese ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi aldancila aldancila Buna ziua, Sunt client banca Transilvania unde am card de salar cu descoprire sub suma incasata lunar din salar si un card MASTER CARD FORTE . Din data de ... (vezi toată discuția)
Problema credit carlabordeianu carlabordeianu Buna seara! Nu stiu daca ma poate ajuta cineva,dar macar poate exista o persoana care a trecut prin aceeasi faza ca si mine. Am un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)