avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema credit

Buna seara!
Nu stiu daca ma poate ajuta cineva,dar macar poate exista o persoana care a trecut prin aceeasi faza ca si mine.
Am un credit de nevoi personale la BRD si am facut o refinantare a creditul anul trecut in noiembrie.
Problema sta astfel:
am descoperit acum o luna ca nu mi-a fost transferata nicio rata din contul de card in contul de credit,si asta din cauza ca am nu m-am mai lovit de o asemenea problema.Cand am mers la banca sa vad care e cauza, mi s-a spus ca nu a fost operat actul prin care ii rugam sa faca acest lucru in fiecare luna in data de 12.
Problema este ca eu nu am acest act,deoarece a fost intocmit doar in 2 exemplare pt cele 2 dosare de la ei.
Aici este greseala mea ca nu am cerut o copie macar.
Dupa indelungate investigatii consilierul mi-a spus ca actele sunt prelucrate in centrala si se pare ca in niciunul din dosare nu mai axista acest act=D>.
AM facut reclamatii peste reclamatii am incercat de o luna sa dau de directoarea sucursalei si niciodata nu dau de ea...nici la birou, nici la telefon, nici pe mail.
Credeti-ma am ajuns la capatul puterilor,iar partea cea mai urata este ca in acest moment contul meu de card este blocat si sunt inregistrata si ca rau platnic in biroul de credite.
Stau si ma intreb pana unde duce nesimtirea in tara asta?
Va rog sfatuiti-ma ce as putea sa fac.

Va multumesc anticipat!
Carla
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:19, 15 Iunie 2010
@carlabordeia...

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii bancare implicate in discutie.
In acest forum se discuta ideea, nu persoana fizica/juridica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost raportat la biroul de credite buniculmiti buniculmiti In anul 2005 am cumparat de la Altex un frigider in rate pentru care mi-au dat un card,Am achitat acest aparat in septembrie 1996 in termen.Am predat cu act de ... (vezi toată discuția)
Bancile ciotec_carmen ciotec_carmen buna ziua , am si eu o intrebare si sper ca o sa ma puteti ajuta . Mama lucreaza in sistemul bugetar ( la spital ) si i-au scazut acei 25% din salariu ... (vezi toată discuția)
Problema de exceptie cu o banca de prestigiu ContSters88537 ContSters88537 Am solicitat in februarie 2009, un card de credit la o banca de renume, cu filiala in Bucuresti, in centru. Am dat peste o angajata care mi-a zis ca nu-mi iese ... (vezi toată discuția)