avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... original sau copie ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

original sau copie ?

La cererea de recurs ,pentru justificarea cheltuielilor de executare este obligatoriu să se anxeze chitanțele în original sau numai copiile xerox ?
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 21:47, 6 August 2014
bufa a scris:

La cererea de recurs ,pentru justificarea cheltuielilor de executare este obligatoriu să se anxeze chitanțele în original sau numai copiile xerox ?

puteti depune copie certificata pentru conformitate , dar sa aveti originalul la termenul de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare solutie instanta vladu_valii vladu_valii buna ziua. daca aveti timp va rog sa ma ajutati cu un raspuns: - am contestat doua pv contraventie de rovinieta la judecatorie.Am depus pv in original, ... (vezi toată discuția)
Se depun acte in original la instanta ? furnizare informatii- de la registrul comertului privind sediu unei firme? ContSters309565 ContSters309565 Instanta mi-a cerut sa fac demersuri catre, Oficiul National al Registrul Comertului- si sa cer Furnizare Informatii cu privire la sediul inei societati ... (vezi toată discuția)
Chitanța cheltuieli judecata dianapeta18@gmail.com dianapeta18@gmail.com Buna seara! Am platit cheltuielile de judecată la Trezorerie. Trebuie sa depun chitanța la parchet. Se primește si copie dupa chitanța respectiva sau doar ... (vezi toată discuția)