avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare hotarare

Buna seara!
As dori sa va intreb cam cat dureaza redactarea unei hotarari si ce as putea face pentru a urgenta redactarea pentru punerea ei in executare!
Va multumesc!

PS: obiect: actiune in raspundere delictuala (accident de munca); hotarare data din decembrie 2013 la ICCJ
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:30, 6 August 2014
Depuneti cerere pt urgentare.
Daca ati avut avocat la proces vorbiti cu el deoarece in cca 2-3 zile se poate redacta hotararea.
Daca nu ati avut avocat poate dura 2-3 luni si e bine ca si termen din cate am observat eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua,imi cer scuze daca deranjez dar as dori sa intreb cat dureaza tehnoredactarea unei hotarari definitive pentru a fi trimisa inapoi la tribunal? Si ... (vezi toată discuția)
Termen redactare decizie irevocabila iccj geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog cam in cat timp se redacteaza deciziile ICCJ irevocabile,din practica?respectiv se comunica acestea?ori cum pot intra in posesie?am pierdut la ... (vezi toată discuția)