avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tehnoredactarea unei hotarari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tehnoredactarea unei hotarari

Buna ziua,imi cer scuze daca deranjez dar as dori sa intreb cat dureaza tehnoredactarea unei hotarari definitive pentru a fi trimisa inapoi la tribunal? Si cat dureaza pana se intoarce un dosar de la Curtea de Apel la Tribunal daca hotararea de la Curtea de Apel a ramas definitiva,mentinand hotararea data de catre Tribunal?
Va multumesc,anticipat.
Cel mai recent răspuns: vdeny , utilizator 22:23, 12 Martie 2014
Nu exista legal prevazut termen
In conditiile actuale cu lipsa de personal auxiliar la instante,redactarea hotararii si comunicarea poate dura conditionat de bagajul de activitate al fiecarei instante
Puteti solicita oficial presedintelui de instanta urgentarea redactarii hotararii
Puteti contacta personal grefiera responsabila
ynocentta a scris:

Nu exista legal prevazut termen
In conditiile actuale cu lipsa de personal auxiliar la instante,redactarea hotararii si comunicarea poate dura conditionat de bagajul de activitate al fiecarei instante
Puteti solicita oficial presedintelui de instanta urgentarea redactarii hotararii
Puteti contacta personal grefiera responsabila
[

Va multumesc pentru raspuns,nu stiam ca se poate contacta grefiera sau presedintele de instanta pentru a urgenta redactarea hotararii. Inca o data va multumesc.
Depuneti saptamanal cereri de urgentare eu asa am reusit sa iau hotararea de la ICCJ. Terorizatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza sa se intoarca un dosar de la curtea de apel bucuresti la judecatorie? Mihaitzu Mihaitzu Pe scurt ,sa nu plictisim,apelul a fost respins ca fiind nefondat in data de 10.09.2015 si nici pana acum nu s-a trimis inapoi la judecatorie ! De mentionat ca ... (vezi toată discuția)