avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poti cumpara un teren pe numele unui minor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poti cumpara un teren pe numele unui minor?

Acum 4 ani si 6 luni actualul meu sot a facut un imprumut in italia si a cumparat un apartament acolo,dupa 1 an si jumatate de la cumpararea apartamentului noi ne-am casatorit(cu bunuri in comun),iar dupa scurt timp am ramas insarcinata si nu am mai reusit sa platim rata la banca.acum vrem sa cumparam un teren in romania(mama ne-a imprumutat banii).as dori sa stiu ce trebuie sa facem ca banca di italia sa nu ne sechestreze terenu pentru banii imprumutati de sotul meu dinaintea casatoriei.putem face ceva?putem sa trecem terenul pe numele copilului?ce soluti avem ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:59, 6 August 2014
Se poate ca minorul sa 'cumpere' terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort - imprumut banca razvan2009 razvan2009 Buna ziua, Inainte de casatorie sotia a cumparat pe numele ei un apartament impreuna cu banca (avans 30%). Banii de avans i-am dat impreuna ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale cu ipoteca, eu co-platitor.. mihailcotofan mihailcotofan Am nevoie de un pic de ajutor daca ma poate ajuta cineva. In luna mai 2008 actuala sotie si eu am contractat un imprumut de nevoi personale cu ipoteci pe ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, sulta achitata degeaba annca86 annca86 buna ziua,parintii mei au divortat de 10 ani.pentru a-l desplati pe tatal meu s-a facut credit ipotecar pe apartamentul lor.el si-a cumparat o casa cu acei ... (vezi toată discuția)