avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua

Ma puteti ajuta, va rog, la urmatoarea intrebare:
Eu am atat calitatea de angajat cat si de angajator. La sfarsitul anului 2012 mi-am incetat contractul de munca (nu mai puteam suporta contributiile salariale). Declaratia 112 am depus-o corect, insa aceasta modificare in revisal se pare ca nu a fost depus deloc - contabila mi-a spus ca l-a depus dar s-a dovedit ca nu. Ma puteti ajuta cu un sfat, ce ar trebui sa fac pentru a primi amenda minima, sau poate doar un avertisment?
Cel mai recent răspuns: andreiadrian , utilizator 09:03, 8 August 2014
Cand spuneti "modificare" probabil va referiti la incetarea contractuli de munca.
Ce sa faceti, completati revisalul acum, cu data incetarii CIM de atunci si faceti transmiterea.
Poate nu este cazul de amenda, de ce va puneti problema unei amenzi?
andreiadrian a scris:

..... Ma puteti ajuta cu un sfat, ce ar trebui sa fac pentru a primi amenda minima, sau poate doar un avertisment?

Nu veti primi nici macar avertisment.
Faceti modificarea acum si daca o sa aveti control de la ITM in urmatoarele 6 luni in cel mai rau caz o sa primiti o amenda pentru necompletare si netransmitere in timp corespunzator a Revisalului. Amenda se poate situa intre 200 - 5000 lei
Aplicarea sanctiunii este prescrisa.

Este vorba despre 2012.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere decizie incetare de drept a cim in revisal sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Un salariat a depus o cerere de incetare a raporturilor contractuale precizand ca indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept contract creatza_70 creatza_70 Buna ziua, O cunostinta are o nelamurire legata de operarea in Revisal. Cum nu se prea prea pricepe la \\"forumuri\\" m-a rugat pe mine sa o ajut. Sper sa ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Intampin urmatoarea problema, am un angajat cu data 12.04.2012, am transmis revisalul dar se pare ca am ales un fisier gresit, acuma cand am ... (vezi toată discuția)