avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa-l decad pe tatal copilului meu din drepturi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa-l decad pe tatal copilului meu din drepturi parintesti

as vrea sa stiu daca e posibil sal decad pe concubinul meu drin drepturi parintesti, este o persoana foarte agresiva, inpulsiva, foloseste stupifiante, imi vorbeste foarte vulgar in fata copilului la momen traiesc cu el la parintii lui. de foarte multe ori am vrut sa plec insa el ma ameninta ca ma omoara dar fetita (pe care o avem impreuna are patru ani si jumatate) nu mi-o da, in fata fetitei ma lovit de citeva ori si tipa foarte tare eu il imploram sa se linisteasca ca sparie copilul acum copilul la virsta ei de 4 ani este foarte stresata . cum trebuie sa procedez mai derparte deoarece eu foarte tare ma tem sa nu-i faca un rau copilului.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:12, 11 August 2014
Strangeti dovezi privind violenta, chemati politia de cate ori face scandal si solicitati in instanta emiterea unui ordin de restrictie si protectie cf legii 217/2013.
Mutati-va cu copilul ( nu cred ca sta lipit de dvs 24/24 ) daca aveti unde.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
gi-jane2, moderator
am reusit sa stirng citeva dovezi impotriva lui insa la moment nu pot sa fac nimic pentru ca nui am pe parinti alaturi (peste o luna vin ai mei )ca sa ma ajute doar sora care are si ea doi copii minori de (1 an si 3) ieri am fost la ea in ospetie si a venit peste noi si a facut un mare scandal unde sora a fost nevoita sa cheme politia, eu li-am povestit tot cai foarte agresiv si injura si nu vreau sa ma aflu in preajma lui mia zis ca o sa vina politistul de pe sector insa nu a venit la scos afara din scara dupa care politia a plecat el peste 15 min a venit iar si ma rugat sai scot fata so vada insa el a vrut sa fuga cu ea si eu am tipat la el so lase si a iesit un taraboi mai mare la care au iesit si vecinii si mau ajutat sami iau fata si sa stau la ei pina sora a chemat din nou politia astia iar nu au facut nimic si lau lasat . cum trebuie sa procedez corect pentru ca nu mai vreau sa stau cu el
Cand va veti hotari sa nu mai stati cu el, nu mai stati.
Sunteti din Republica Moldova?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit ... Oprea abel Oprea abel Bună seara, Anul trecut pe data 16.10.2020 un copil a iesit în fața mea cu o bicicletă dintre care a intrat el in mine era dimineața la 09:00 ,au ieșit ... (vezi toată discuția)
Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Divort violenta domestica AndreeaC90 AndreeaC90 Buna ziua V-as ruga daca se poate să ma ajutati cu niste sfaturi legate de situația mamei mele, care doreste sa divorteze de tatăl meu, o persoana ... (vezi toată discuția)