avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art.193
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art.193

in data de 8 mai ma aflam in curtea comuna in care locuiesc inpreuna cu sotia si 3 copii, la soacra e mea, am casa separat construita de ea,la accea data ma aflam in fata casei reparind fatada casei, concubinu soacrei a venit in stare de ebrietate la mine unde lucram si a spus sa beu cu el, am refuzazt, si ca sal evit am intrat in casa,a intrat peste mine in casa injurindduma de fata find sotia si un copil,lam rrugaat sa paraseasca incaperea de vro 3 4 ori acesta refuza lam inpins pe usa acesta s e inpiedica cade pe ciment se loveste la cap si fata, se ridica pleaca la el in fata unde locuieste cu soacramea si revine la mine in casa cu un scaun sil trinteste pe gresia de pe hol,lam inpins iar sal pot scoate afara ca copilul a inceput sa plinga acesta se inpiedica si cade cu fata pe niste caramizi ce le aveam pe hol de la intrare ,incepe sai curga singe din nas si iese afara linistinduse pina la venirea jandarmilor ca a fost anuntata de vecini si politia,acestia au constatat ce sa intinplat si iau atras atentia concubinului sa se linisteasca lau intrebat daca are nevoie de salvare el refuza,a doua zi vine beat nu face scandal dar spune ca vecinu o sa se puie martor ca lam lovit,vecin ccu care si bea,a treia zi se cheama salvarea ca se simnte rau obtine 2 zile spitalizare si 14 ingrijiri medicale sunt chemat la politie sa dau declaratie si mi se spune ca are prettentie la 200 de roni,ca sa termin circu am fost de acord sai dau, dar la trei zile la politie cind ne aflam fata in fata acesta refuza si spune ca el vrea proces,cred invatat de bunii meei vecini.Ce ma sfatuiti sa fac,ca politisstu ia zis ca e invatat prost si sa ia bani ca cel mult ma pot alege cu o amenda penala cea ce imi afectiaza cazieru judiciar si de cazier am nevoie curat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:24, 24 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca este cum ziceti mare lucru nu veti pati.
Nici nu e clar daca sunteti vinovat.

Daca nu este cum ziceti lucrurile sunt mai incurcate in ceea ce va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere. la ce pedeapsă ne-am putea aștepta? o fata27 o fata27 este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio in caz de violare de domiciliu Ursutz Ursutz La inceputul lunii ianuarie in casa in care locuiesc a avut loc un incident urat. Sora mea este divortata si are copilul in custodie. Tatal copilului are ... (vezi toată discuția)