avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu,girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu,girant

Buna ziua....Am o problema cu un credit,sunt girant,am poprire pe salariu si in urma cu cateva luni titulara si-a dat demisia si se pare ca nu i sa mai retinut si ei....Din cate stiu sa angajat dar trebuie ea sa se sesizeze ca sa-i fie luata in continuare poprirea?Inca o problema....eu daca doresc sa iau salariu in mana,nu pe card ,mai poate sa-mi faca poprire?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:00, 7 August 2014
collen a scris:
Am o problema cu un credit,sunt girant,am poprire pe salariu si in urma cu cateva luni titulara si-a dat demisia si se pare ca nu i sa mai retinut si ei....

Aveti posibilitatea sa va indreptati impotriva ei in instanta pentru recuperarea sumei.


collen a scris:
Din cate stiu sa angajat dar trebuie ea sa se sesizeze ca sa-i fie luata in continuare poprirea?

Cum adica : "trebuie ea sa se sesizeze"?


collen a scris:
Inca o problema....eu daca doresc sa iau salariu in mana,nu pe card ,mai poate sa-mi faca poprire?

Da, normal. Poprirea este un act juridic asupra tertului care va da dvs. banii, nu asupra dvs. Tert, adica banca la care va tineti banii sau angajatorul dvs. care va plateste lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire R Andra R Andra Buna ziua, In trecut am girat pentru cineva un credit de la CAR. Cateva luni au fost platite ratele dupa care persoana care a contractat creditul nu a mai ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)