avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata factura telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata factura telefonie

Buna ziua!In data 14.08.2012 am incetat plata unui abonament Cosmote pentru ca de ceva timp imi tot venea transfer credit catre diverse chestii pe net pentru care nu mi-am dat acordul si factura tot crestea! luna de luna am platit sume destul de mari pana cand am refuzat sa mai platesc o factura de 335 de lei.Am fost la un centru Cosmote si le-am spus despre problema mea,mi s-a raspuns ca cererea mea s-a luat in vedere si sa astept.Dupa ceva timp datoria mea a crescut a fost vanduta unei firme de recuperari a datoriilor care a continuat cu scrisori de amenintari(procedori standard) suma restanta s-a ajuns la 1900 de lei...ideea e ca am primit o foaie ca si cum s-ar adresa unei instante judecatoresti...as dorii sastiu ce este de facut! le-am spus ca sunt dispus sa platesc ultima factura de 335 dar 1900 de lei....imposibil!Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: DascaleasaAlexandru , utilizator 18:13, 20 Noiembrie 2014
Buna seara! A si eu aceeasi problema, doar ca suma mea este de 3100 lei, cred intradevar ca nu am platit o ultima factura de abonament. Nu am primit nimic de la Cosmote, doar de la firma de recuperari după un an de zile. As dori si eu un raspuns, va rog!
Multumesc!
Ambii aveti ocazia sa va aparati cand si daca va vor actiona in judecata, sunt de parere sa nu platiti.
Ok...dar in ce temei legal spui cele de mai sus?
Da sunt !pot sa-mi faca oprire pe salariu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie cosmote ancutaandreea ancutaandreea foarte pe scurt: In 15.12.2009 sotul meu a incheiat un contract cu firma de telefonie Cosmote pe 2 ani de zile. Contractul a expirat iar numarul de telefon a ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract servicii telefonie mobila Gabriel.neagu Gabriel.neagu am si eu o intrebare: in 2007 am facut un contract la Cosmote, in care ar fi trebuit sa am 600 de minute nationale. Dupa ce am terminat toate actele am ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament telekom gigi405 gigi405 Buna seara Am benefeciat de un abonament la Cosmote ..Ultima plata a facturii a fost Decembrie 2012..Am fost plecat din tara si nu am mai platit abonamentul.. ... (vezi toată discuția)