avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata abonament Telekom
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata abonament Telekom

Buna seara Am benefeciat de un abonament la Cosmote ..Ultima plata a facturii a fost Decembrie 2012..Am fost plecat din tara si nu am mai platit abonamentul.. In ultima vreme primesc scrisori de la o firma de recuperare cu amenintari de propire de conturi sau bunuri.. Suma pe hartia lor este de 3900 lei Credeam ca se prescrie astfel de datorii cu timpul. Oare la ce ar trebui sa ma astep?. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:27, 25 Februarie 2020
Apelati la avocat in mod preventiv si eu zic ca o veti rezolva.
Multumesc frumos. O sa consult maine un avocat.
Sa luati toate actele ca altfel mergeti inutil la avocat.
Eu refuz clientii care vor sa plateasca consultatia dar care vor sa vina fara acte pentru ca nu le pot lua bani asa.
Scopul avocatului nu este sa ia banii ci sa ofere consultatia platita.
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl executat silit ioanatanase ioanatanase in 2012 am facut un abonament la cosmote , am platit lunar abonamentul pana in luna decembrie cand am primit o factura nesimtita:( , am contestat factura la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu recuperatorii de creante maria_mirela maria_mirela Din cauza unei neintelegeri cu firma Cosmote asupra unei facturi incarcate, in urma discutiilor cu acestia de a recalcula factura si remedia problema , ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)