avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL executat silit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL executat silit

in 2012 am facut un abonament la cosmote , am platit lunar abonamentul pana in luna decembrie cand am primit o factura nesimtita:( , am contestat factura la vremea aceea , fara nici un rezultat , fapt pentru care nu am platit . acum sunt amenintata de recuperatorii de la credit expres care imi cer de la 400 roni ultima facuta 5.000 roni #-o . de curand am infiintat un SRL la care sunt asociat unic , inrebarea este: acesti camatarii i mi pot executa silit SRL -ul ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 24 Martie 2014
ioanatanase a scris:
acesti camatarii i mi pot executa silit SRL -ul

Teoretic da (exista prevedere legala), insa in practica nu se prea intampla. Mai bine spus va pot urmari silit partile sociale sau veniturile din dividende, nu conturile firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante facturi telefon alexandru1991 alexandru1991 Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ? (vezi toată discuția)
Recuperari creante cosmote donisa donisa Buna ziua in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe ... (vezi toată discuția)
Nu am platit facturile de telefonie mobila. ce pot face ? AlexandruRadu123456 AlexandruRadu123456 in urma cu 6 ani de zile am avut un abonament la cosmote ( eram mic si prost , ma atras \\\\"oferta\\\\" pe care o aveau atunci dar nu am realizat ca platesc ... (vezi toată discuția)