avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inprumut

as dori sa intreb cu pot sa recuperez o suma de bani care i-am inprumutat la o cunostinta. mentionez ca banii ou fost transferati prin banca, am de la baca acte
Cel mai recent răspuns: stategh , utilizator 10:40, 10 August 2014
Aveti contract de imprumut cu respectiva persoana, prin care ati stabilit perioada de rambursare?
buna ziua nu am contract ,persoanei caruia i-am dat bani ie ruda si bani i-am trsferat prin baca. si nu pot sai recuperez. nu stiu daca se poate ceva juridic. banca a eliberat un document precum eu i-am transferat in contul sau de la banca suma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol garantii suciu_diana suciu_diana Buna ziua are cineva un mode de protocol utilizare garantii? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica-persoana juridica fara contract explicit ali18ro ali18ro am transferat din contul meu de persoana fizica in contul unei peroane juridice suma de 10.000 lei, specificand pe ordinul de plata \\"imprumut firma\\", acum ... (vezi toată discuția)
Imprumut agape agape Buna ziua, As dori sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema; Am inprumutat o persoana cu o suma de bani acum 2ani prin transfer bancar si nu pot sa-i ... (vezi toată discuția)