avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

Buna ziua,
As dori sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema;
Am inprumutat o persoana cu o suma de bani acum 2ani prin transfer bancar si nu pot sa-i recopar persoana spunind ca nu-i are.
Ce pot sa fac sa-mi recapat banii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 20:46, 15 Septembrie 2016
Buna seara!
Incercati sa gasiti impreuna o varianta flexibila, de exemplu, in rate lunare. Mi se pare o solutie de compromis, daca nu ii are pe toti odata. De data aceasta, faceti un acord de mediere pe acest conflict sau un act notarial de imprumut. Cel mai simplu i-ar fi persoanei sa vi-i dea in rate, probabil. Nu excludeti orice varianta, altfel riscati sa nu ii recuperati. Poate compenseaza cu servicii etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inprumut stategh stategh as dori sa intreb cu pot sa recuperez o suma de bani care i-am inprumutat la o cunostinta. mentionez ca banii ou fost transferati prin banca, am de la baca acte (vezi toată discuția)
Cum sa achit o datorie catre familia fostului sot? das_gab das_gab Buna ziua, Sunt divortata si ma gasesc acum in fata urmatoarei situatii: August 2006: necasatorita fiind am cumparat pe numele meu un apartament. Resursele ... (vezi toată discuția)
Imprumut online riscuri sa semnez contractul si sa nu vad banii dragos09 dragos09 As vrea sa fac un imprumut online printr-un contract notarial,respectivul i-mi va trimite prin mail un contract, pentru incheierea imprumutului pe care eu ... (vezi toată discuția)