avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare I.I si obtinere autorizatie de functionare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare I.I si obtinere autorizatie de functionare

Buna ziua,
Astazi trebuie sa merg si sa ridic documentele de infiintare I.I. de la Registrul Comertului.
Care sunt etapele urmatoare: finante, casa de marcat, stampila, mediu, DSV?
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
george-neagu, moderator
Buna dimineata,

Urmatoarele etape depind foarte mult in functie de domeniul de activitate pe care il aveti autorizat la intreprinderea individuala.
Dupa ce va faceti stampila primul pas ar fi autorizatia de la primarie.
Daca lucrati cu persoane fizice ar trebui sa incepeti demersurile si pentru obtinerea case de marcat si fiscalizarea ei .
Aveti termen de 30 de zile sa megeti sa va inscrieti la Administratia Finaciara si sa depuneti declaratia estimativa pentru anul 2014.
Nu uitati sa va achizitionat registrele obligatorii (registru de incasari si plati si registru jurnal) pentru ca si acestea vor trebui vizate de Administratia Finaciara,, precum si Registru Unic de Control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru functionarea unui pfa :d zorpika zorpika Hey, am resusit sa imi deschid un PFA si am nevoie de ajutorul vostru. :) Cine stie ce am nevoie mai departe , gen : chitantier , registru , stampila etc.? ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ii qwery666 qwery666 Buna ziua ce acte trebuie am nevoie sa depun dupa ce primesc autorizatia pt II. Mentionez ca vreau sa fac un magazit si trebuie sa cumpar o casa de ... (vezi toată discuția)
Registre si impozite ii pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am infiintat un II (intreprindere individuala) in anul 2014. Va rog sa imi spuneti care sunt registrele care trebuie completate, care sunt ... (vezi toată discuția)