avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retragere indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retragere indemnizatie de conducere

se poate retrage indemn. de cond. daca sunt in cm mai mult de 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 11 August 2014
Depinde de cum este reglementata acordarea acesteia.
1. O retrage numai pe perioada de concediu medical sau definitiv?

2. - Daca este numai pe perioada de concediu medical nu va afecteaza.
- Doar ca fiind vorba de o incetare de drept a contractului individual de munca (CIM), pe perioada de concediu medical nu se pot aduce modificari in CIM.
Va multumesc pentru raspuns. Cazul meu este cu referire la funct.pbl. cu statut special (politist)
Pe durata concediului medical se suspenda plata drepturilor salariale.Retragerea indemnizatiei de conducere este posibila numai daca vi se schimba functia, adica treceti intr-o functie de executie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer pe alta functie in timpul concediului medical aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Sunt un fost angajat al M.A.I. (politist) si incepad cu data de 06.07.2011 am fost pus la dispozitia unitatii intrucat mi s-a radiat functia ca ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida ContSters150638 ContSters150638 Sunt insarcinata in 13 sapt. am anuntat in scris conducerea soc.(privata) la care lucrez si nu au vrut sa inregistreze instiintarea. dupa insistente am primit ... (vezi toată discuția)
Ajustare numar zile co fechitaa fechitaa Buna ziua, Situatie: Salariata in stare de sarcina, data nasterii copilului Sept 2014. Nu exista contract colectiv aplicabil, situatia nu este ... (vezi toată discuția)