avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspundere in caz de firma radiata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspundere in caz de firma radiata

Daca firma este radiata, cine raspunde in caz de reclamatii venite pe numele acesteia.
Cel mai recent răspuns: acidor67 , utilizator 11:55, 8 August 2014
Nu mai are cine sa raspunda. Firma fiind radiata, e ca si cum nu mai exista.
Societatea desfiintata ( radiata ) nu are calitate procesuala activa ( capacitatea de folosinta a incetat ).

Adica mai exact daca societatea este titulara contractului de Enel, iar acestia au venit sa inlocuiasca contorul si acum spun ca sigiliile sunt neconforme desi in actele de montare figureaza aceleasi serii de pe teren. Se solicita prezentarea societatii la sediul lor pentru verificare/lamuriri. Pot sa nu ma prezint desi eu aveam in firma calitatea de administrator?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitatii procesuale pasive, in sentinta definitiva si irevocabila? nicusorilinca nicusorilinca buna seara intr-o sentinta definitiva si irevocabila, in care pe fond si apoi pe recurs a existat o lipsa a calitatii procesuale pasive, a paratei(a raspuns ... (vezi toată discuția)
Proces omniasig MAXIMMUSS MAXIMMUSS am obtinut la fond castig de cauza , prin care OMNIASIG BUCURESTI, a fost obligata sa-mi plateasca suma de 15.000 lei diferenta prima de asigurare neachitata, ... (vezi toată discuția)
Sigiliu pe contorul de gaze ZarazaProfi ZarazaProfi Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, ... (vezi toată discuția)