avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... L 85/2006 in limba engleza
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

L 85/2006 in limba engleza

Bună ziua,

Unde as putea gasi aceasta lege tradusa in engleza, as vrea varianta iesita din vigoare nu cea nou introdusa.

Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 9 August 2014
Nu o sa gasiti asa ceva. Trebuie sa traduceti dvs.
LEGE Nr. 85 din 5 aprilie 2006 - privind procedura insolvenţei este ABROGATA (am varianta in engleza)

Poate doriti LEGE Nr. 85 din 25 iunie 2014 - privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă (nu am varianta in engleza)

Cea veche o doresc.
aici ? e destul de voluminoasa si nu cred ca merge
Daca doriti o puteti atasa la Sectiunea Documente utile.
www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru si timbru judiciar crisad crisad Pentru o contestatie la deschidere procedura insolventa, pentru o pretinsa creanta de peste 100.000 RON, trebuie achitata taxa judiciara de timbru de 120 RON ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)
Articol 81 din codul muncii bmgabriela bmgabriela Va rog sa imi spuneti care articol se refera la cim-ul determinat incheiat din diverse motive(cresterea temporara a a ctivitatii, inlocuirea unei persoane, ... (vezi toată discuția)