avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stabilire forma impozitare pe venit la un I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stabilire forma impozitare pe venit la un I.I.

daca imi deschid o intreprindere individuala cine stabileste forma de impozitare adica norma de venit sau venit real?
Cel mai recent răspuns: miraj , utilizator 13:21, 9 August 2014
incepand cu ce an se ia in considerare 100000 de euro adica cand a aparut modificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala sau intreprindere individuala chrysteyan chrysteyan Buna ziua,as dori sa stiu daca in cazul acestora,in cazul in care sunt incadrat la impozitul cu norma de venit,adica fix,pot colabora prin contract cu alte II ... (vezi toată discuția)
Norma pe venit pfa ferma de subzistenta masura 141 legume mary6 mary6 va rog mult,spuneti-mi si mie cum sa completez decl 220 ? si cum pot trece de la contabilitate sistem real,la norma pe venit?multumesc! (vezi toată discuția)
Pfa. cati bani imi mai raman ? tabita-barbu tabita-barbu Vreau sa devin PFA si as dori sa-mi tin singura contabilitatea. Intrebarea mea e : Care va fi venitul efectiv, la sfarsitul fiecarei luni de lucru in ... (vezi toată discuția)