avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum obtin duplicat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum obtin duplicat?

Buna ziua,vreau sa intreb cum pot obtine un duplicat al unei hotarari definitive in cazul anularii unei amenzi de circulatie?Am primit acasa in plic hotararea,dar am pierdut o si am nevoie de o dovada pentru a mi putea anula datoria de la bugetul local?
Cat ma costa?
Cel mai recent răspuns: bassmafya17 , utilizator 21:45, 10 August 2014
Depuneti o cerere pentru eliberarea unei copii legalizate dupa sentinta la instanta care a judecat plangerea.
la cerere trebuie sa atasati dovada achitarii taxei de timbru in valoare de 5 lei.
Obtineti o copie legalizata de pe hotarare de la registratura instantei care a pronuntat-o.

Va trebui sa stiti nr dosarului, sa faceti o cerere scrisa si sa platiti 5 lei taxa de timbru pt fiecare exemplar solicitat.
multumesc pentru raspunsuri
Buna seara.copia legalizata o obtin de la judecatorie sau trebuie sa caut eu un notar si sa platesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta de divort torokaty torokaty Buna ziua Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie. Multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - act Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Am primit hotararea pentru custodie exclusiva cu drept de apel al paratului in 30 de zile. Au trecut 6 luni de atunci, hotararea NU a fost atatacata dar nu ... (vezi toată discuția)
In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal ... imaghiar imaghiar In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal de contraventie,am o decizie judecătorească definitivă. Ce acte trebuie sa depun,și ... (vezi toată discuția)