avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma plăngetii contravenționale pentru un proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal ...

In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal de contraventie,am o decizie judecătorească definitivă.
Ce acte trebuie sa depun,și unde,pentru recuperarea amenzii pe care am platit- o.
Am înțeles că trebuie o copie legalizată după decizia judecătorească.
Unde pot obține așa ceva?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:15, 9 Octombrie 2024
Exemplare legalizate obțineți de la instanta care a pronunțat hotărârea depunând o cerere,taxa timbru 5 lei /exemplar,sentința în copie.Apoi cu exemplarul legalizat faceți o cerere la taxe și impozite locale pt restituirea sumei achitate.
Exemplare legalizate obțineți de la instanta care a pronunțat hotărârea depunând o cerere,taxa timbru 5 lei /exemplar,sentința în copie.Apoi cu exemplarul legalizat faceți o cerere la taxe și impozite locale pt restituirea sumei achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare echinacee echinacee Buna ziua! -cum se procedeaza pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca ,dupa ce termenul de la recurs s-a scurs? -cat se plateste pt fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum obtin duplicat? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua,vreau sa intreb cum pot obtine un duplicat al unei hotarari definitive in cazul anularii unei amenzi de circulatie?Am primit acasa in plic ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare si rapoarte expertiza kmy28 kmy28 1. am o hotarare definitiva, pot legaliza 2-3 exemplare, iar ulterior,daca mai am nevoie, pot solicita legalizarea a inca 1-2 exemplare? Achit taxa de timbru ... (vezi toată discuția)