avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare

Buna ziua!
-cum se procedeaza pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca ,dupa ce termenul de la recurs s-a scurs?
-cat se plateste pt fiecare exemplar?
-unde se poae legaliza?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:39, 26 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Taxa judiciara de timbru o platiti la Dir.Taxe Impozite de domciliu si o anexati in original la cererea de legalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal ... imaghiar imaghiar In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal de contraventie,am o decizie judecătorească definitivă. Ce acte trebuie sa depun,și ... (vezi toată discuția)
Pentru legalizarea unei hotarari judecatoreasti sunt necesare ? va rog ! dorudoru dorudoru Pentru legalizarea unei hotarari judecatoreasti sunt necesare: - hotararea judecatoreasca ; - plata taxei judiciare de timbru la Trezorerie; -- In valoare ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin mostenitor al unui teren ContSters202379 ContSters202379 Tatal meu a decedat in 2002 si era proprietarul unui teren obtinut in urma unui partaj succesoral(7 mostenitori). Problema este ca eu am acest titlu de ... (vezi toată discuția)