avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de proprietate

Buna ziua ,
Va rog din suflet sa-mi spune-ti daca e legat patrunderea in curtea unei case , in urma unei sesizari , fara acordul propietarului
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:35, 9 August 2014
Daca exista un mandat de la judecator se poate intra fara acordul proprietarului. Bineinteles, cu conditia sa nimereasca si poarta.
In caz contrar nu este permisa intrarea fara acordul proprietarului.
Daca politia a primit o sesizare de la vreun vecin politistii pot veni sa faca cercetari dar nu pot intra in casa fara mandat sau fara acordul proprietarului
Se poate intra fara mandat in caz de forta majora cum ar fi de exemplu amenintarea vietii unei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere - limitele aplicarii aricici aricici In cadrul executarii unui mandat de aducere a unui martor intr-un proces penal, cei ce executa mandatul pot intra in domiciliul martorului daca acesta refuza ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am primit o somatie pt o executare silita,prin care ma obliga sa primesc pe cineva in casa,eu nu ma aflu in tara ,am ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin care nu locuieste in curte dar inchiriaza la diverse firme simo68 simo68 Buna ziua.Suntem o curte cu 10 apartamente toti propietari dar un vecin care a cumparat 2 apartamente nu locuieste in curte dar inchiriaza la diverse firme ... (vezi toată discuția)