avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere mentiuni partiale decizie Consiliu Administratie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere mentiuni partiale decizie Consiliu Administratie

Buna ziua!
Presedintele Consiliului de administratie al unei SA-Bucuresti a adoptat o decizie care inglobeaza mai multe puncte: radierea mai multor puncte de lucru din tara fara personalitate juridica si infiintarea altui pct de lucru, fara pers jur.
La ONRC delegatul a depus solicitare doar pt infiintarea punctului de lucru si radierea unuia singur, urmand ca ulterior sa foloseasca aceeasi AGA pentru radierea celor ramase.
Judecatorul poate admite in parte cererea , asa cum s-a solicitat de catre delegat?
Se pot aplica sanctiuni ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: m_i , utilizator 13:39, 10 August 2014
In mod legal, mentiunile la Registrul Comertului trebuiau facute pentru toata HOT AGA, nu pentru o parte din aceasta;da, pot fi si sanctiuni!
imi puteti indica ce sanctiuni s-ar putea aplica si daca din oficiu ... Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)
Declararea inchidereii punctului de lucru la administratia finaciara vasilemihaela23 vasilemihaela23 Am inchis mai multe puncte de lucru la Registrul Comertului, iar intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare pentru a le inchide si la Administratia ... (vezi toată discuția)