avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier judiciar

Buna ziua. In ianuarie 2012 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare, pana in prezent au trecut cele 6 luni si cei 2 ani termen de incercare, iulie 2014. Intrebarea este ca sunt reabilitat de drep? pot scoate cazierul curat sau trebuie sa mai fac eu ceva, vreo cerere sau mai stiu ce...
Multumesc
Da, întâi scoateți un certificat de cazier judiciar și vedeți dacă este ,,curat,,. Dacă nu este așa, probabil că va trebui să se constate de către instanță faptul că a intervenit reabilitarea de drept și veți face o cerere la instanță în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept puiuancaramona2002 puiuancaramona2002 Am avut in anul 2008 .6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de reabilitare doresc sa ma angajez si am nevoie de cazier imi este patat cazierul ? ma va ... (vezi toată discuția)
Cand se sterge cazierul judiciar lorenzo29 lorenzo29 in octombrie 2014 s-a dat sentinta definitiva,am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 3 ani de supraveghere. in octombrie 2017 s-a terminat termenul de ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare. când voi fi reabilitat? adrianoadi adrianoadi Buna ziua,am si eu o intrbare importanta pentru ca nu pot sa ma angajez din cauza cazierului. in 2008 am primit 1an si 6 luni cu suspendare pe 3 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)