corbalb a scris:
ma uitam acum cateva momente la interpreta Moldovei la Eurovision si mi-a venit sa exclam:- ce inima a avut poporul asta!
undeva in mijlocul satelor maramuresene, in Bucovina, in Banat, Crisana...in Oltenia, Dobrogea si peste Prut...undeva mai exista un puls al veseliei si barbatiei acestui neam... In rest totul pare un organism in coma, plin de organe transplantate...fara sange in vene, cu o rasuflare bolnava...
Poporul acesta ARE o inima...trupul sau este atacat insa de virusul porcin(a se citi politic)
Din nefericire, tot ceea ce am avut si tot ceea ce avem meritam din plin.Lipsa de reactie ,somnul ratiunii,dar si cel al natiunii zamisleste monstrii.De mult am uitat propria noastra instorie,astfel cum este aceasta,cu bune si cu rele.Cei care isi uita istoria sunt condamnati la repetarea ei.Veselia si barbatia despre care vorbiti au fost inlocuite cu tristetea,cu saracia si acceptarea tacita a oricarei realitati,cu incrancenarea,cu politicianismul desantat si cu multe alte rele care "pedepsesc "un popor de prea multe ori vegetativ.D-vs,daca aveti copii,le puteti da acestora ca model vreo persoana publica din ultimii 20 de ani ? Daca nu-si sunt sigur de aceasta-nu ar mai trebui sa ne gandim atat de mult,cum am facut-o in alte dati,in decursul istoriei noastre.