avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport pentru Moldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport pentru Moldova

Pt a pleca intr o excursie in Chisinau am nevoie de pasaport?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:17, 23 Iunie 2015
Da, aveti nevoie de pasaport.
Se pare ca nu peste multa vreme va fi suficienta cartea de identitate; guvernul Moldovei a decis sa lase cetatenii UE sa intre pe baza Ci din tarile lor insa hotararea trebuie sa treaca si prin Parlament:
[ link extern ]
Probabil ca fratii moldoveni spera la reciprocitate ulterioara din partea tarilor UE. Ma tem ca acest lucru nu se va intampla prea curand.
Nu gasesc Monitorul Oficial al Rep. Moldova in care a fost publicata decizia insa deja cetatenii romani pot intra in Moldova doar cu cartea de identitate
.
Am intrebat la Politia de Frontiera romana - 021 9590 - si au confirmat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..sunt venit din italia cu fata de varsta de 3 ani..cand ... Cafes Cafes Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand sa nascut fata l,sotia nu a avut carte de indentitate asa cu nu a putut sa o recunoasca ... (vezi toată discuția)
Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o moldoveanca wirteex wirteex salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa ... (vezi toată discuția)