avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare spatiu comun al scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare spatiu comun al scarii

Am o intrebare este voie ca uscatoria unui bloc sa devina.spatiu de locuit? Locuiesc in sectorul 6 si administratorul este o persoana cu legaturi cu clanuri interlope si a facut multe nereguli dar nimeni nu reclama de frica.Unde pot depune reclamatie ca de 6 zile ginerele lui s-a apucat a spart peretii din uscatoria scarii si se pare ca va locuii acolo ceea ce ne va crea un disconfort deoarece nu vom mai putea folosi acel spatiu nimeni din scara.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:10, 11 August 2014
In cadrul politiei exista "serviciul de urbanism". Faceti o sesizare catre acest serviciu care va verifica legalitatea a ceea ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie meli09 meli09 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in vederea rezolvarii unei probleme legate de uscatoria blocului.Locuiesc intr/un bloc cu apartamente cu 3 respectiv 4 ... (vezi toată discuția)
Balcon inchis marin1ian marin1ian Balconul meu a fost inchis de tatal meu cu cornier si sticla inainte de 1989. Am fost reclamat la politia locala pentru acest fapt. Care pot fi consecintele ... (vezi toată discuția)
Uscatoria la bloc dorudoru dorudoru Locuiesc in sectorul 5-Bucuresti.La fiecare etaj al blocului exista o camera ( USCATORIE ) care pe vremea impuscatului o foloseam toti locatarii de pe palier. ... (vezi toată discuția)