Buna ziua ,
Am urmatoarea problema : mi-am reparat masina la un service auto , am plecat apoi in concediu si mi s-a defectat .A trebuit sa sun sa ma transporte cu platforma la cel mai apropiat service auto;acolo mi s-a spus ca s-a gresit la montarea piesei respective; am avut probleme cu aceeasi piesa pe care am inlocuit-o in service inainte de a pleca in concediu . Intrebarea mea este cum pot sa imi recuperez banii( de la service-ul din Romania )pe care i-am cheltuit cu repararea in strainatate a aceleiasi defectiuni ? inaintez o cerere la ei la care anexez documentele care arata sumele de plata si specific un termen in care sa imi plateasca iar daca nu ma duc la Opc sau in instanta ?
V-as sfatui sa luati legatura cu un avocat care sa formuleze o notificare pentru solutionarea amiabila a litigiului, ulterior puteti formula plangere la OPC si actiune in instanta pentru raspundere civila.
Nu exista un model de notificare. Fiecare se intocmeste in functie de particularitatile spetei. Iar notificarea cu antetul si parafa unui avocat va cantari mai mult decat o notificare facuta de dvs., din punctul meu de vedere.