avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contract in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contract in insolventa

Daca administratorul judiciar solicita incheierea unui contract cu un debitor aflat in reorganizare judiciara, este obligatorie incheierea lui? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 23:08, 20 Octombrie 2014
Precizati:
- sunt doua firme in insolventa, asta sa intelegem?
- ce tip de contract?
- administratorul judiciar solicita cui?
Pot fi incheiate contracte cu societati aflate in insolventa. Incheierea contractelor va fi supusa aprobarii adunarii creditorilor. Contractele vor fi semnate de administratorii judiciari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in participatiune cu o firma in insolventa mihaigiu mihaigiu Poate fi incheiat un contract in asociere in partecipatiuni intre doua societatii din care una este in insolventa si aporta la aceasta asociere un imobil? (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la firma aflata in insolventa giali_gia giali_gia Buna ziua: As dori sa achizitionez un imobil de la o firma aflata in insolventa si m-ar interesa procedura folosita in acest caz. E obligatoriu sa aiba loc o ... (vezi toată discuția)
Despre stabilirea onorariului contabilului numit Herra_ Herra_ Am intocmit evidenta financiar contabila pe ultimele 6 luni ale unei societati comerciale (contabila nu mai este in tara). Am convenit ca sunt de acord si am ... (vezi toată discuția)