avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere executare silita imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere executare silita imobiliara

Buna ziua,
In 2008 am contractat un credit in chf de la credit europe bank pentru achizitia unei garsoniere intr-un complex nou. In 2013 martie, dupa o perioada in care nu am mai putut plati ratele, creditul a fost declarat scadent si s-a infiintat executarea silita. Acum in 2014 au fost deja 2 termene pentru vanzarea imobilului la un pret cu 70% mai mic decat valoarea din 2008 si de fiecare data a fost sistata executarea silita imobiliara. Pe numele meu si al sotiei nu exista bunuri mobile sau imobile, nu suntem angajati deci nu realizam venituri. Lasand la o parte toata munca pe care am dus-o sa ajung la o intelegere cu banca, in acest moment efectiv am renuntat la garsoniera si va intreb in cat timp se prescrie aceasta datorie de 112000 chf, adica vreo 100.000 euro, sau daca se prescrie? Situatia este una disperata dar este singura mea varianta sa-mi pot creste copilul cat de cat decent.
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 20:39, 11 August 2014
In 3 ani daca nu se iau si alte masuri (reinceprea executarii silite, termene noi pentru vanzarea imobilului). Parca era un zvon, urma sa se dea o lege prin care imprumuturile in chf urmau sa fie platite la rata de schimb din ziua imprumutului. Cautati un pic informatii in legatura cu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita manuela76 manuela76 In 2008 am luat un credit( 100.000 CHF) pt achizitioanrea unui apartament iar acum datorita reducerilor salarilor cu 25% si cresterea CHF -ului nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperari cire35 cire35 Buna ziua.in anul 2008 am facut un imprumut la banca la care nu an girat cu nimic deoarece eu nu detin nici o proprietate.iar pana in februarie 2009 am fost ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)