avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar

buna ziua! daca printr-un act de vanzare cumparare o persoana are o cota parte din casa nefiind partaj ,doar drept comun. se considera proprietar? va rog frumos poate sa ma lamureasca cineva.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:19, 18 Mai 2009
este acum.dosarul este deschis de un an de zile.persoana in cauza cu o cota se 29/32,a dat adrese false,desii stia unde stam amintit in instanta a sepus inscrisuri ca mama este moerta si ca nu exista mostenitori.a revendicat pamantul prin ordinul prefectului in baza legii 18/1991 art 35 in temeiul art 113 legea 69/1991.
In speta poate sa fie vorba si de savarsirea infractiunii de fals in declaratii, daca respectivul proprietar a declarat fals in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onicutza onicutza onicutza buna ziua! daca printr-un act de vanzare cumparare o persoana are o cota parte din casa nefiind partaj ,doar drept comun. se considera proprietar? va rog ... (vezi toată discuția)
Proprietate kiko33 kiko33 la un imobil suntem mostenitori eu , mama si frate ,in 1980 am cumparat cota parte a mamei si a fratelui.La acel timp suprafata curtii era in propritatea ... (vezi toată discuția)
Confiscare pamant legea 54/1974 avramcrai avramcrai In 1979 am achizitionat o casa cu teren de 800 mp, si in actul de vanzare-cumparare s-a mentionat ca cei 800 mp trec la stat cf legii 54/1974. Proprietarii de ... (vezi toată discuția)